Vilka är vi?

Vi som arbetar på Bookmaster har en lång erfarenhet av kundkontakt och försäljning och älskar när vår kund berättar för oss att de fått in en ny kund som ett resultat av att de möten vi har bokat för dem.

Vår nära relation och kontakt med våra kunder gör att vi känner oss delaktiga i vår kunds organisation och skapar ett starkt engagemang för att vi ska göra vårt allra bästa för att skapa bra mötesbokningar.

Vår medelålder är runt 50 år och vi har arbetat lång tid tillsammans på Bookmaster. Vår erfarenhet och expertis lyser igenom i telefonen och skapar ett förtroende och intresse hos den vi samtalar med.

Vi jobbar alltid i team på tre personer, så du som kund får inte bara en person som kan ditt företag utan vi är ett team som ser till att du får det resultat du önskar.

Trygg Kundkontakt

Bookmaster är stolta över att inneha certifieringen Trygg Kundkontakt, vilket är en kvalitetsutmärkelse som årligen delas ut av branschorganisationen Kontakta i syfte att vägleda kunder till företag som erbjuder seriösa och etiska kundkontakter via telefon och digitala kontakter. Trygg Kundkontakt delas ut till de bolag som lever upp till de högt ställda krav som Kontakta föreskriver.

Trygg kundkontakt - Logga